Visa fler nyheter

Crystal Palace – Watford (Premier League)

Crystal Palace
 
Avslutad
1 - 2
Watford

Supporter.com Quiz

Crystal Palace eller Watford - Vilket lag kan du mest om?

Crystal Palace – Watford

Crystal Palace

Med den sämsta säsongsinledningen genom tiderna i ryggen kan det omöjligen gå sämre än vad det redan gjort. Ja, nånstans i de tankebanorna får Crystal Palace-supportrarna söka tröst.

Tröst kan man förhoppningsvis också finna i den otroligt erfarne gentlemannen och fadersfiguren Roy Hodgson. Känslan är ändå på många sätt sådan att, om någon ska kunna gjuta mod i detta sargade lag, så är det Roy. Hur det kunde gå så illa som det gjorde under Frank de Boers korta tid i klubben är svårbegripligt. Men förhoppningsvis, för Crystal Palace skull, så kan raset stoppas innan det är för sent. Trots allt finns det fortfarande en spelartrupp som inte, på något vis, bör vara oduglig samt en hel del poäng kvar att spela om.

 

 

Watford

Mycket talar för att Watford går emot en säsong som är bra mycket bättre än den 17:e plats som blev förra säsongens slutplacering. Portugisen Marco Silva ser ut att ha fått ordentlig ordning på det här laget. Kan man bygga vidare på den fina inledning man gett sig själva är det inte alls omöjligt att Watford kan betraktas som en av de mest positiva överraskningarna när säsongen skall summeras.

Watford FC är grundades 1881 och hemmamatcherna spelas på Vicarage Road som har en kapacitet på 21 438 åskadare. Smeknamnet är The Hornets (”Bålgetingarna”) efter klubbens gulsvarta matchställ. Flest mål under förra säsongen gjorde Troy Deeney (10 mål) följt av Etienne Capoue (7 mål) och Stefano Okaka (4 mål).