Visa fler nyheter

Huddersfield – Crystal Palace (Premier League)

Huddersfield Town
 
Avslutad
0 - 2
Crystal Palace

Supporter.com Quiz

Huddersfield Town eller Crystal Palace - Vilket lag kan du mest om?

Huddersfield – Crystal Palace

Huddersfield Town

På ett, i det närmaste, mirakulöst vis har David Wagner tagit Huddersfield till Premier League. Få tror att laget har vad som krävs för att hänga kvar, men med en bra inledning och Wagners taktiskt drivna fotboll i ryggen, kan man mycket väl bli en av säsongens mest positiva överraskningar.

Huddersfield Town AFC bildades 1908 och hemmamatcherna spelas på John Smith’s Stadium som har en kapacitet på 24 500 åskådare. Klubbens smeknamn är The Terriers. Förra säsongen knep man en femteplats i The Championship och tog sig därmed, via ett dramatiskt kvalspel, upp i Premier League. Den interna skytteligan vanns av Elias Kachunga (13 mål) följt av Nahki Wells (10 mål) och Isaiah Brown (5 mål).

Crystal Palace

Med den sämsta säsongsinledningen genom tiderna i ryggen kan det omöjligen gå sämre än vad det redan gjort. Ja, nånstans i de tankebanorna får Crystal Palace-supportrarna söka tröst.

Tröst kan man förhoppningsvis också finna i den otroligt erfarne gentlemannen och fadersfiguren Roy Hodgson. Känslan är ändå på många sätt sådan att, om någon ska kunna gjuta mod i detta sargade lag, så är det Roy. Hur det kunde gå så illa som det gjorde under Frank de Boers korta tid i klubben är svårbegripligt. Men förhoppningsvis, för Crystal Palace skull, så kan raset stoppas innan det är för sent. Trots allt finns det fortfarande en spelartrupp som inte, på något vis, bör vara oduglig samt en hel del poäng kvar att spela om.